Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Учні 5-11 класів у Білій Церкві переходять на дистанційне навчання
Учні 5-11 класів у Білій Церкві переходять на дистанційне навчання
Понеділок 1 Березня, 2021

До школи ходитимуть лише учні молодших класів.

Через суттєве зростання захворюваності на коронавірус у Білій Церкві із вівторка, 2 березня, в усіх школах учні 5-11 класів навчатимуться дистанційно. Дистанційне начання триватиме до 14 березня.

Також було вирішено мистецькі, спортивні школи та інше позашкілля перевести на дистанційну та змішану форму навчання.

Заборонено проводити масові заходи з кількістю учасників понад 20 осіб.

Комунальні підприємства БМР здйснюватимуть прийом громадян з 2 березня по 14 березня за допомогою електронних засобів зв’язку.

Відповідні рішення були прийняті сьогодні зранку комісією ТЕБ та НС, затверджені на засіданні виконавчого комітету, яке відбулось о 10:00.

У Білій Церкві померло 7 осіб, які хворіли на Covid-19 за добу, в лікарнях дефіцит місць для хворих (1 березня).

Станом на 1 березня в трьох Білоцерківських лікарнях: інфекційне відділення лікарні №3, Білоцерківська міська лікарня №1 та Білоцерківська центральна районна лікарня – знаходиться 265 хворих, померло 7 людей.

Загалом за останню добу у Білій Церкві підтвердили 23 нових випадків коронавірусної інфекції, – йдеться в повідомленні Київської обласної державної адміністрації. 

Як повідомила пресслужба Білоцерківської міської ради, станом на 1 березня в лікарнях знаходиться 265 хворих, з них у 202 діагноз підтверджено ПЛР, 63 особи очікують результатів тесту.

На кисневій підтримці перебуває 163 особи. На апараті ШВЛ знаходиться 2 хворих.

 

У медичних закладах міста Біла Церква бракує лікарняних ліжок для розміщення хворих Covid-19. Про це повідомив білоцерківський міський голова Геннадій Дикий.

За даними чиновника, три міські лікарні заповнені Коронавірусние хворими на 90%. Протягом останніх півтора тижнів в місті наблюдется різкий стрибок захворюваності. Якщо 10 днів тому, стверджує Геннадій Дикий, заповненість лікарень становила 50%, то зараз більш ніж на 90%.

Зокрема лікарня №3 заповнена на 90%, центральна районна лікарня – на 95%, а в лікарні №1 довелося відкрити додаткове відділення.

Відео:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors