Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Росія заявляє про початок відведення військ від кордону з Україною
Росія заявляє про початок відведення військ від кордону з Україною
Четвер 22 Квітня, 2021

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що вирішив завершити військові навчання в Південному та Західному військових округах. З 23 квітня російські війська почнуть повертатися до пунктів постійної дислокації.

Про це заявив міністр оборони Росії Сергій Шойгу, передає російське агентство РБК.

За його словами, Міноборони РФ завершує перевірку військових частин.

«Вважаю, що цілі раптової перевірки досягнуті повністю. Війська продемонстрували здатність забезпечити надійну оборону країни. У зв’язку з цим мною ухвалене рішення завершити заходи з перевірки у Південному та Західному військових округах», – сказав він на нараді 22 квітня.

Так, Шойгу наказав Генштабу ЗС РФ, командувачам військових округів та Повітряно-десантних військ спланувати та почати з 23 квітня повернення військ у пункти постійної дислокації. Вони мають провести детальний аналіз і підбити підсумки цієї «раптової перевірки військ».

Водночас міністр наказав військам бути готовими до негайного реагування у разі «несприятливого розвитку обставин» в районах навчань НАТО.

«Продовжити відстеження ситуації в районах навчань Defender Europe. Бути напоготові до негайного реагування в разі її несприятливого розвитку», – сказав Шойгу.

Володимир Зеленський вже відреагував на такі дії російського агресора у Twitter. 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors