Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Підвищенню вартості проїзду в Білій Церкві бути: адмінсуд не задовільнив апеляцію
Підвищенню вартості проїзду в Білій Церкві бути: адмінсуд не задовільнив апеляцію
П’ятниця 26 Червня, 2020

У Білій Церкві перевізник ТОВ “ТРАНССІТІ” вкотре через суд добився та відстояв своє право на підвищення тарифів на проїзд.

Шостий апеляційний адміністративний суд в місті Києві 24 червня 2020 року вирішив залишити без задовлення апеляційні скарги Білоцерківської міської ради та громадської організації “Біла Церква разом” щодо зменшення вартості проїзду в Білій Церкві перевізником ТОВ “ТРАНССІТІ”.

Таким чином, жителям Білої Церкви знов доведеться платити 6 гривень за проїзд.

Суд залишив рішення Київського окружного адміністративного суду від 25 листопада 2019 року без змін. Постанова набирає законної сили з дати її прийняття та може бути оскаржена шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду в порядку і строки, визначені статтями 328-329 КАС України.

Восени 2019 року ТОВ «ТРАНССІТІ» подало позов до Київського окружного адміністративного суду за рішення Білоцерківської міської ради про скасування підвищення вартості проїзду в громадському транспорті. Але вже 25 листопада суд міста Києва прийняв рішення на користь “Таранссіті”, яким по суті відмінив тариф в 5 грн і повернув старого тарифу 6 грн.

Окружний адміністративний суд Києва визнав обґрунтованими претензії ТОВ «Транссіті» до рішення міськради Білої Церкви про зниження тарифу з 6–ти до 5–гривень

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors