Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Транссіті” через суд скасовує рішення про зниження тарифу на проїзд в Білій Церкві
“Транссіті” через суд скасовує рішення про зниження тарифу на проїзд в Білій Церкві
Вівторок 10 Грудня, 2019

Сканадально відома компанія “Транссіті” йде в наступ. Компанія за мовчазною згодою місцевих чиновників виграла суд по тарифам на перевезення.

Власник компанії Юрій Нестурчук від своїх слів про тариф в 9 грн відмовлятись вочевидь не збирається.

Про це повідомляє телеканал Крокус у своєму сюжеті:

Минулого тижня Окружний адміністративний суд міста Києва прийняв рішення на користь “Таранссіті”, яким по суті відміняє тариф в 5 грн і повертає нас до старого тарифу 6-7 грн, – повідомляє депутат Верховної Ради України Микола Бабенко.

“Наймані працівники громади, білоцерківські чиновники, не намагались стати на бік мешканців. Кожного дня білоцерківці платять до кишень перевізникам сотні тисяч грн, натомість влада підіграє бізнесменам і дозвляє заробляти їм ще більше.

На останньому засіданні суду, куди нарешті зявились представники міського голови, вони на суді погодились, що вимоги Юрія Нестерчука і його компаніх є законними і що тариф має бути 6 або 7грн.

У свій час захищали інтереси перевізника чисновники всіх рангів: від начальниці відділу транспорту і до заступника мера. Не став на сторону людей і Геннадій Дикий, мовляв, перевізники за тарифу у 5 грн в праві взагалі будуть не виїжджати на маршрути.

Проте, як показала практика, ніхто із перевізників рух на маршрутах не зупинив і, не дивно, згідно з розслідування, яке провдела Громадська організація Біла Церква Разом, перевізники з одного автобуса мають чистого прибутку на рівні 800 тис грн на рік, і це при при тарифі в 5 грн. Та і цього виявилось їм мало.

Хоча за розрахунками громадської ради і судово-економічної експертизи тарифу чітко видно, що піднімати тариф до 6 чи 7 грн немає жодних підстав.

Проте мер Геннадій Дикий каже, що в експертизах зовсім інші цифри – обгрунтований тариф 6,08 грн”.

Такі маніпуляції вже привернули увагу правоохоронних органів. Як повідомив народний депутат Микола Бабенко – вже відкрито кримінальну справу.

Дивіться деталі у сюжеті телеканалу Крокус:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors