Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Геннадій Дикий про наругу над могилою в Парку Слави та мітинг підприємців
Геннадій Дикий про наругу над могилою в Парку Слави та мітинг підприємців
Середа 13 Травня, 2020

Геннадій Дикий 13 травня дав відповіді на всі поширені запитання, які турбують білоцерківців стосовно відновлення роботи решти ринків, ситуації, що трапилась у Парку Слави та тестів на коронавірус.

Спочатку мер зазначив, що станом на 13 травня в Білоцерківську лікарню №3 жодного пацієнта з підозрою на коронавірус не поступило. Один пацієнт білоцерківець одужав і вже виписаний з лікарні.

Як повідомляє Геннадій Дикий, станом 13 травня в інфекційному відділенні лікарні №3 знаходиться 12 хворих. Серед них 9 білоцерківців. Ще 8 осіб очікують на результати ПЛР тесту з обласної лабораторії, з них 5 білоцерківців.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 8 хворих, у них легка форма коронавірусу, всі вони раніше контактували з хворими на коронавірус і були під контролем лікарів.

Стосовно здачі тестів на коронавірус, як повідомляє Геннадій Дикий, то їх можна зробити лише за направленням лікаря, а не просто за власним бажанням. Зараз всі тести додатково надсилаються до обласного лабораторного центру. Наразі в нашому місті можна робити 4 тести за 1 годину 30 хвилин. Сьогодні амбулаторія міста Біла Церква працює у дві зміни. Тому для того, щоб пройти тест, має бути направлення від сімейного лікаря. І всі ці тести робляться абсолютно безкоштовно і лікування проводиться за рахунок міського бюджету.

Щодо ситуації, коли в Парку Слави на “вічному вогні” п’яні дівчата смажили сосиски, то Геннадій Дикий сказав, що це наруга над могилою і поліція вже спрацювала по цьому випадку.

Особи цих дівчат вже встановлено завдяки небайдужим людям. Їм інкримінується стаття 297 частина 2 – “наруга над могилою”. Покарання по цій статті – від 3 до 5 років позбавлення волі.

Щодо відновлення роботи решти ринків, то після рішення засідання обласної комісії ТЕК та НС, яке відбудеться сьогодні, якщо прийдуть рішення дозволити їм роботу, то збереться Білоцерківський виконком і прийме відповідне рішення.

Пільговий проїзд в Білій Церкві відновлять лише після відповідної постанови Кабінету міністру. Працівники підприємств за перепустками мають право користуватись громадським транспортом.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors