Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У Парку Слави на “вічному вогні” п’яні дівчата смажили сосиски
У Парку Слави на “вічному вогні” п’яні дівчата смажили сосиски
Вівторок 12 Травня, 2020

У Парку Слави в Білій Церкві, який присвячений Загиблим визволителям міста, на вічному вогні компанія молодих дівчат в алкогольному сп’янінні смажила сосиски.

Про цей зухвалий вчинок повідомила Eugenia Vasylenko. Вона розповідає, що інцидент стався 11 травня.

Ще три дні тому вшановували подвиг героїв Другої Світової війни, а вже вчора довелося спостерігати атаки молодиць-вандалок на меморіальний комплекс присвячений загиблим визволителям Білої Церкви. Дівчата, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, на очах у десятьох дорослих людей смажили сосиски на полум’ї «вічного вогню», що в “Парку Слави”.

Євгенія Василенко у ввічливій формі зробила зауважання з проханням припинити дану наругу над місцем поховання воїнів, на що ці особи відповіли ненормативною лексикою і погрозами побити.

Окремо Євгенія відмітила неприйнятну пасивну реакцію дорослих чоловіків і жінок, які мовчки спостерігали за цим неподобством, а якщо точніше виражатися, то адміністративним правопорушенням за статтею “наруга над могилою”.

Щоб в майбутньому уникнути подібного злочину, вона звернутися до громади міста Білої Церкви і в першу чергу до Білоцерківської міської ради та мера міста Дикого Геннадія Анатолійовича, а також Білоцерківсього відділу полції з проханням забезпечити охорону меморіалу, включивши його у маршрут патрулювання міста. 

скріншот публікації

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors