Categories: Новини

Жоден воїн не маже бути відправленим в район виконання бойових завдань без належної підготовки – Сергій Наєв

Під керівництвом командувача Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергія Наєва у Північній операційній зоні відбулися військові навчання.

Про це повідомляють пресслужба КОС ЗСУ та Сергій Наєв у своєму телеграм-каналі.

У межах навчань військовослужбовці відпрацювали низку бойових завдань, серед яких – стрільби з мінометів, керування танками, штурм ворожих позицій, скидання вибухівки з дронів, зачистка території.

Маючи за плечима величезний бойовий досвід, сержантський корпус щодня передає його підлеглому особовому складу, аби під час виконання складних завдань у зоні проведення бойових дій, військовослужбовці були готові до цього як психологічно, так і фізично. 

Жоден воїн не має права бути відправленим в район виконання бойових завдань без належної попередньої підготовки. Це аксіома!“, – зазначив Сергій Наєв.

Наєв зазначив, що в цих навчаннях беруть участь військові, які нещодавно повернулися зі сходу України, тобто мають бойовий досвід. “Ми направляємо особовий склад у складі підрозділів на схід. Хлопці, які виконали завдання, повертаючись сюди, не сидять склавши руки, а тренують себе, передають досвід тим хлопцям, які не мають такого бойового досвіду. На цих навчальних місцях досвідчені інструктори з бойовим досвідом. Вони навчають особовий склад правильному поводженню на полі бою, відточують їхні навички задля того, щоб у разі виконання бойових завдань вони повністю були готові“, – розповів генерал-лейтенант.

Командувач зауважив, що особисто переконався в наявності ефекту від відповідних тренувань: “Він полягає в тому, що воїни, пішовши на виконання бойових завдань, уже розуміли, чого від них вимагають“.

У межах навчань Наєв нагородив сержантів за сумлінне виконання службового обов‘язку з відсічі збройної агресії Російської Федерації Відзнакою командувача Об‘єднаних сил ЗСУ “За службу та звитягу ІІІ ступеня”.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

3 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

4 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

4 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

4 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

1 місяць ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

2 місяці ago