“Євросила” незаконно встановила політичну рекламу та вчинила бійку (Відео)

Прапори, бійка, струс мозку, автівки, і знову прапори – політичним силам не йметься за декілька днів до виборів.

Вчора ввечері, 22 жовтня, представники АвтоСвроСили захотіли повсовувати в землю прапори на крузі біля міської лікарні №1. До них приїхав очільник інспекції благоустрою міста Віктор Ілляшенко. Він намагався пояснити, що у місті не можна де-небудь розміщувати політичну агітацію, для цього є спеціально відведені місця.

Була бійка, і представника АвтоЄвроСили забрали до лікарні. Вночі на сторінці Facebook Олег Ярошевич записав звернення і розповів у ньому свою “правду”, вказавши, що все місто завішено політичною рекламою партії “За майбутнє”.

А це вже – відверта неправда. Бо у місті немає жодного бігборда місцевого осередку партії “За майбутнє”, і Геннадія Дикого зокрема. Він зі своєю командою відмовились від такої реклами і всі кошти, які мали піти на це, перерахували на благодійні фонди місцевих лікарень для хворих на COVID-19.

Однак, навіть у бійці, АвтоЄвроСила звинуватила Геннадія Дикого. Виходить, якщо не дають встановити агітацію, де завгодно, то винуватий мер.

З прапорами на автівках політсила приїхала до міської ради. Геннадій Дикий до них не вийшов, бо в цей час був на нараді в Києві. Тому пікетувальники, поїздивши містом, відправились до інспекції з благоустрою, де і зустрілись з Віктором Ілляшенко, який надав пояснення вчоранього конфлікту.

В ході “мирної” розмови представники Євросили облили його смердючою рідиною. Але тоді брудом треба облити і 94% містян, бо як показує опитування, саме стільки білоцерківців проти встановлення агітації у невизначених для цього місцях.

Телеграм канал Біла Церква – БЕЗ ТАБУ

Детальніше у відео телеканалу Місто:

Оновлення: Конфлікт вичерпано:

Поліцією Білоцерківщини виявлені факти порушення виборчого процесу та громадського порядку. Поліцейські вилучили прапори з логотипом політичної партії.

Вирішується питання щодо притягнення винних осіб за порушення виборчого законодавства за розміщення політичної реклами у заборонених законом місцях, що передбачено ст. 212-14 КУпАП. Також розглядається питання щодо осіб, які понесуть відповідальність за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та відкриття кримінальних проваджень щодо нанесення тілесних ушкоджень.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

1 тиждень ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago