Categories: Новини

У Білій Церкві водій маршрутки відмовив у пільговому проїзді пенсіонеру та вигнав його із салону

Сьогодні, 8 липня, зранку о 08:40 на зупинці поблизу Новуса в 22 автобус зайшов дідусь років 75-80 з посвідченням на пільги і попросив водія про безкоштовний проїзд. Однак водій сказав, що він не має наміру возити когось безкоштовно і що кожен повинен платити в цьому житті за себе і вигнав дідуся з салону.

Про цю надзвичайно зухвалу поведінку водія і його порушення повідомила Елена Тищенко Малёваная на сторінці групи Біла Церква у Facebook.

Далі пряма мова:

“Я зайшла в маршрутку в той момент коли дідусь збирався виходити з маршрутки, я швидко зрозуміла в чому справа і попросила дідуся повернутися, а водієві сказала, що я заплачу за нього, але дідусь відмовився і вийшов.

По дорозі водій став виховувати мене за те, що я збиралася заплатити за чужого мені чоловіка, моя відповідь була “це мої проблеми за кого і за що платити!”. Салон був переповнений пасажирами, але ніхто не поставив на місце водія, обговорювали лише з обуренням між собою тільки дві дівчини, які сиділи позаду мене. У нас як завжди “моя хата з краю, не чого не знаю”.

На сьогоднішній день пільги на проїзд навіть в період карантину ніхто не відміняв. Крім того, водій даного автобуса порушив п. 7 Постанови КМУ N500 від 17.06.2020, рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради N 334 від 23.06.2020р. і п. 4 Постанови Головного санітарного лікаря України N 23 від 21.05.2020 р., де сказано: “кількість пасажирів має бути в межах кількості місць для сидіння”.

Про такі або схожі ситуації в нашому місті читаю кожен день, тому прошу керівників і водіїв усіх маршрутів і нашого мера тримати марку міста “Добра”, а так само відреагувати і вживати заходів і бажано карати таких водив які працюють тільки зі своїми законами і переконаннями, без поваги до людей, не вмінням їздити і дивитися за технікою, зате йдуть розмови про підвищення тарифу на проїзд в недалекому времені. За що платити більше, ми і так дорого платимо за те, що маємо. Не будьте байдужі до того, що вас оточує”.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

3 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

3 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

3 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago