Categories: Новини

Сергій Наєв: Пошана та підтримка наших воїнів є одним з основних завдань для кожного з нас

Командувач Об’єднаних Сил ЗС України  генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав один з лікувальних закладів Північної операційної зони де проходять лікування пораненні військовослужбовці.

Пошана та підтримка наших воїнів, особливо тих, хто отримав поранення під час бойових дій, є одним з основних завдань для кожного з нас. Ми повинні чітко усвідомлювати, що саме завдяки їх сміливості та відданості ми маємо можливість вільно ходити вулицями свого рідного міста, народжувати та виховувати наших дітей, навчатися, займатися улюбленою справою та проводити час з друзями, тобто жити повноцінним життям. Тож поважайте наших воїнів, які не шкодуючи життя та здоров’я, відвойовують забезпечення прав і свобод кожного українця. 
Слава Україні! Разом переможемо!“, – написав Сергій Наєв у своєму телеграм-каналі.

В пресслужбі Командування Об’єднаних сил Збройних сил України повідомили, що у шпиталі проводиться оперативне лікування – тут працюють вже досвідчені лікарі та середній медичний персонал, у яких за плечима далеко не одна ротація у польових госпіталях починаючи з АТО/ООС і після повномасштабного вторгнення рф. Абсолютна більшість фахівців мають великий досвід бойової патології і можуть надавати кваліфіковану з елементами спеціалізованої медичну допомогу пораненим та хворим. 

– Щиро дякую провідним лікарям шпиталю за те, що вони стоять на захисті здоров’я наших воїнів, борються за їхні життя та дають можливість повністю відновитися після поранень та хвороб, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв. 

Командувач поспілкувався з пораненими військовослужбовцями про обставини отримання травм та поранень, перебіг лікування та наявні проблеми. Кілька звернень воїнів були оперативно розглянуті та вирішені просто під час бесіди.  

Також командувач Об’єднаних Сил ЗС України  нагородив групу військовослужбовців відомчими відзнаками. 

– Низький вам уклін за вашу солдатську працю! Я дуже радий, що можу привітати і відзначити вас за те, що було зроблено вами на полі бою. Ви сміливі і професійні українські воїни які виконали свою бойову місію – відбивають українську землю та стримують ворога на різних напрямках, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

admin

Recent Posts

Графіки відключень світла у Білій Церкві: де і як шукати графіки

14 травня “Укренерго” оголосило про запровадження аварійних відключень світла у всіх областях України через значний…

3 дні ago

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

4 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

1 місяць ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

1 місяць ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

1 місяць ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

1 місяць ago