Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Зухвалі грабіжники, які побили дерев’яною битою чоловіка, затримані
Зухвалі грабіжники, які побили дерев’яною битою чоловіка, затримані
Понеділок 2 Вересня, 2019

Білоцерківські поліцейські затримали зухвалих грабіжників і встановлюють їхню причетність до аналогічних злочинів.

До поліції звернувся місцевий житель та повідомив, що 23 серпня о 02.30 годині біля торгового центру до нього підійшли двоє невідомих. Вони почали бити його по голові дерев’яною битою. Коли той впав, продовжили лупцювати ногами. Скориставшись, що чоловік не може їм завадити, нападники відібрали всі #гроші, мобільний телефон та сонцезахисні окуляри, після чого втекли.

Оперативники швидко вийшли на слід зухвалих грабіжників, завдяки детальному опису потерпілого та камер відеоспостереження.

Ними виявились місцеві молодики 20 та 22 років, які в минулому вже мали проблеми з законом. У одного з них в ході обшуку поліцейські вилучили дерев’яну биту, викрадений телефон та окуляри, після чого відразу були затримані в порядку ст.208 КПК України.

В ході допиту молодшого нападника поліцейські з’ясували його причетність до аналогічного злочину, який він скоїв за годину до цього пограбунку.

За фактом пограбування слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України. Згодом у суді правопорушникам застосували запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors