Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Зламали ніс, вибили зуби: неповнолітні у Білій Церкві неадекватно відрегували на зауваження молодої мами
Зламали ніс, вибили зуби: неповнолітні у Білій Церкві неадекватно відрегували на зауваження молодої мами
П’ятниця 5 Листопада, 2021

28-річна білоцерківчанка зробила зауваження молоді, аби ті не розпивали алкогольні напої на дитячому майданчику, а натомість їй зламали носа, вибили зуби та надавали стусанів.

Про це редакції БЕЗ ТАБУ розповіла постраждала Ірина Дзеціна.

Інцидент трапився майже місяць назад, 2 жовтня. Близько 20:30 молода мама разом зі своєю подругою та двома дітками (4 та 7 років) повертались додому з прогулянки.

“Дітки пішли на дитячий майданчик з моєю подругою, а я пішла в магазин по молоко. Вийшовши з магазину, я почула шалені крики дітей і цих неповнолітніх осіб. Вони були у страшенному алкогольному сп’янінні. Навіть, не соромлячись нас, розмахували бутилками пива.” – розповідає постраждала Ірина.

На зауваження дорослих щодо розпивання алкогольних напоїв на дитячому майданчику, молода компанія послала їх “далеко і надовго“.

Поки Ірина викликала поліцію, дівчина з компанії вирішила розібратись з подругою постраждалої. “Відійшли вони до під’їзду мого будинку, в якому я проживаю. Почалися мати в сторону моєї подруги. Крики були настільки сильними, що наші діти так злякалися, що такого плачу я ще не чула. Почувши все це, вийшов мій батько. На той час мені в поліції вже повідомили, що до нас відправлено машину.” – ділиться спогадами Ірина.

Коли її батько, якому 58 років, зробив зауваження неповнолітній дівчині, щоб та заспокоїлася і перестала так кричати, вживаючи нецензурну лексику, вона накинулася на нього з кулаками і вдарила у грудну клітку.

Побачивши це, Ірина схопила дану особу і зажала їй руки, таким чином змогла її посадити на лавочку, яка знаходилась біля під’їзду.

В цей час батько забрав діток і повів до нас додому, поки ми залишилися чекати на поліцейських. Дівчина в цей час кричала, наче її там вбивали, хоча її ніхто не бив, а я просто тримала, щоб не втекла. За цей час поліцейські ще не приїхали… Дівчина вкусила мене за ліву руку і якимось чином моя сумка, яка була через плече, зачепилася за її ланцюжок, який був на її шиї, знає напевно один Бог.

Ми впали на асфальт, де ця дитина почала мене тягти за волосся поки я намагалася нас розплутати. В цей час, підбіг її брат і вдарив мене кулаком в ніс, як з’ясується пізніше в швидкій і в лікарні по результатам рентгену – ніс він мені зламав. Далі ця дитина не заспокоїлася і з ноги луснула мене по зубам: в результаті чого вилетів міст з зубами, який був вставлений у стоматолога.” – доповнює історію Ірина.

На цьому компанія неповнолітніх не зупинилась. Вони вкрали дитячий самокат та згодом викинули.

А почувши і побачивши поліцейську машину, дані особи втекли. До постраждалої зателефонувала сусідка і повідомила, що після від’їзду патрульних та карети швидкої, дані неповнолітні особи повернулися на місце злочину та шукали двох подруг з дітьми.

Постраждала Ірина Дзеціна аж на 9 добу після інциденту змогла отримати направлення на судовомедичну експертизу.

І лише через місяць, 3 листопада батько постраждалої отримав запрошення на допит на 8 листопада.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors