Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Жителів Київщини вакцинуватимуть проти COVID-19 понад два десятки мобільних бригад
Жителів Київщини вакцинуватимуть проти COVID-19 понад два десятки мобільних бригад
Понеділок 25 Січня, 2021

Київщина готується до проведення вакцинації проти коронавірусної інфекції. Наразі в області вже створили 23 мобільні бригади, які проводитимуть щеплення на першому етапі.

Про це повідомив голова обласної державної адміністрації Василь Володін сьогодні, 25 січня.

«Вакцинація проти COVID-19 буде проходити поетапно. Згідно з попередніми даними, триватиме вона до 2022 року. Наразі держава проводить перемовини з основними світовими виробниками, щоб придбати найкращі вакцини для українського населення, яким надаватимуть перевагу й західні країни. При цьому Уряд наголошує, що вторинний продукт із непідтвердженою ефективністю закуповуватись не буде», – прокоментував Василь Володін.

Він уточнив, що насамперед щеплення проти коронавірусу проведуть людям, які знаходяться у зоні критичного ризику інфікування. Це медпрацівники мобільних груп, госпітальних баз, екстреної швидкої допомоги, а також лабораторій, у яких проводять тестування на COVID-19. Окрім медиків, у першу чергу вакцинуватимуть також працівників і вихованців будинків-інтернатів.

Зі свого боку у департаменті охорони здоров’я ОДА додають, що найближчим часом усі члени мобільних бригад пройдуть спеціальну підготовку до проведення щеплень проти коронавірусу.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors