Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Жителі Білої Церкви пограбували одинокого дідуся на Сквирщині
Жителі Білої Церкви пограбували одинокого дідуся на Сквирщині
Середа 22 Січня, 2020

Злочин стався в грудні 2019 року, в с. Тарасівка Сквирського району. Тоді двоє невідомих проникли до будинку 68-річного чоловіка, викрали два мобільні телефони й вимагали гроші у старенького. Окрім цього «здобиччю» зловмисників став цукор, крупи та інші продукти харчування. 

Про це повідомила поліція Київської області.

Пенсіонер не одразу зміг звернутися до правоохоронців, оскільки має вади зі здоров’ям, у зв’язку із втратою зору. Лише дочекавшись соцпрацівника потерпілий повідомив у поліцію.

Правоохоронці розпочали невідкладні розшукові заходи для встановлення і притягнення їх до відповідальності безжальних крадіїв. 

Сьогодні двох ґрунтовно підозрюваних чоловіків затримали в порядку ст. 208 КПК України, до суду подано клопотання про обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Підозрювані 32- та 35-річні жителі Білої Церкви. Обидва в минулому вже мали проблеми з законом.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors