Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Жителі Білоцерківщини заборгували за доставку газу 10 млн грн
Жителі Білоцерківщини заборгували за доставку газу 10 млн грн
Неділя 12 Липня, 2020

Станом на 10 липня 2020 року населення Київщини заборгувало за доставку газу 128 млн 436 тис грн. Жителі Білоцерківщини заборгували за доставку газу 10 млн грн.

Як повідомляє Київоблгаз, найбільше – майже 25 млн грн мають сплатити жителі Києво-Святошинського району. Заборгованість Васильківського району складає майже 11 млн грн. По 10 млн заборгованості налічується у жителів Білоцерківського, Броварського та Бориспільського районів.

Відповідно до Закону України «Про ринок природного газу» в грудні 2019 року НКРЕКП ухвалено рішення, що з 1 січня 2020 року із платіжки за газ відокремлено плату за доставку (розподіл) газу, а саме за обслуговування газових мереж.

Ситуація з підготовкою до опалювального сезону є вкрай критичною, адже існуюча заборгованість за доставку газу може перешкодити плановим ремонтним роботам та призвести до зриву опалювального сезону. Отримані кошти мають бути направлені на роботу аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи, обстеження газопроводів, підтримку тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, а також заміну зношених ділянок газопроводів.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors