Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Жителька Бучі з COVID-19, народила здорову дитину в Білій Церкві: мер Бучі висловив слова вдячності (Відео)
Жителька Бучі з COVID-19, народила здорову дитину в Білій Церкві: мер Бучі висловив слова вдячності (Відео)
Середа 8 Квітня, 2020

Вагітна жителька Бучі, у якої діагностували коронавірус, 7 квітня народила здорового хлопчика у Білоцерківському пологовому будинку.

Про це повідомив мер Бучі Анатолій Федорук.

Життя продовжується! Щойно отримав гарну новину від свого колеги з міста Біла Церква. Наша жителька, в якої був підтверджений коронавірус, сьогодні народила здорового хлопчика вагою 3 кг.”, – написав він на своїй сторінці в Facebook.

“Хочу висловити слова вдячності лікарям Білоцерківського пологового будинку , своєму колезі Дикому Геннадію Анатолійовичу, який як батько цілий день опікувався породіллею , а також Камінському В‘ячеславу Володимировичу , провідному лікарю в галузі акушерства та гінекології України , за надані ним консультації та його професійний супровід. Бажаю немовляті міцного здоров’я, а мамі – швидкого одужання! Громада міста чекає на ваше повернення!- також йдеться у повідомленні.

Дивіться деталі у відео:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors