Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Жінки “слуги народу” Яременка: журналісти опублікували ще одну порцію листувань
Жінки “слуги народу” Яременка: журналісти опублікували ще одну порцію листувань
Четвер 31 Жовтня, 2019

Листування нардепа Богдана Яременка під час засідань Верховної Ради України з повіями мають системний характер. Журналісти опублікували ще одну порцію пікантних листувань.

Перші такі переписки нардепа журналісти зафіксували ще у вересні, останні – датовані кінцем жовтня.

Замість того, щоб думати про закони, Богдан Яременко під час засіданнь переписується з жінками та розглядає їхні фото на сайтах знайомств та спеціалізованих сайтах з інтимними послугами жриць кохання. За ці хтиві інциденти нардеп вибачився з трибуни парламенту, але що дивно він при цьому звинуватив ЗМІ в аморальній поведінці.

Видання “Букви” опублікувало нову порцію змісту листувань нардепа:

Вітаю. Я не лише не передумав, але ще в суботу запропонував зустрітися і перейти для полегшення спілкування в вотсап або вайбер. Навіть телефон залишив. Зустрітися можемо завтра ввечері або в четвер… ” – написав Яременко.

Того ж дня Богдан Яременко поцікавився у дівчини на ім’я Ельвіра, якому алкоголю вона надає перевагу:

Під настрій. Вино, віскі, шампанське“, – відповіла дівчина.

Під час одного з голосувань Богдан Яременко читав анкету 32-річної жінки на ім’я Аліна. Вона вказала у своїй анкеті переваги: секс, зустріч, побачення. При цьому зауважила, що її не цікавлять стосунки.


Також “слуга народу” спілкувався з дівчиною в месенджері Facebook, яка була підписана як Анна Степаницька. Вона надіслала нардепу фотографію та похвалилася, що купила комбінезон:

Анна: Я ж комбез купила

Яременко: Непогано. Треба з тебе більше леді робити.

Анна: Я ж і так леді)))

Яременко: Потрібно і виглядати, як леді…

Але це останнє повідомлення нардеп передумав надсилати і стер його.

Дівчина з ім’ям Анна Степаницька вже видалила профіль із соцмережі. Але на сайтах знайомств та кастингів фільмів є зареєстрована 20-річна дівчина з ідентичними ім’ям і прізвищем.

Журналісти також зафіксували листування Яременка із жінкою на ім’я Галина, з якою у нього раніше були стосунки. Вона просила у нардепа $10 тис. на покупку кваритири.

Привіт. Я знову прошу тебе про допомогу. Я знаю, що можливо набридла тобі своїми проблемами. Але це мрія всього мого життя. Будь ласка, допоможи. Ти знаєш, я живу на зйомній квартирі, є можливість мати свою квартиру. Мені треба 10 000$, щоб у мене був дах над головою з донькою. Для мене це дуже важливо. Я готова заради цього на все! На будь-які твої умови. Будь ласка, допоможи“, – написала вона.

Однак Яременко відповів, що це “вище його можливостей”.

Також Богдан Яременко листувався з 18–річною дівчиною, у якої цікавився, “скільки їй потрібно грошей на місяць”.

Глава фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що в даний момент можливі три варіанти санкцій відносно Богдана Яременка через скандал з його інтимним листуванням. Це відхід з поста голови комітету ВР з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва, вихід з фракції або складання депутатського мандата.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors