Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Земля вартістю понад 280 млн гривень на Білоцерківщині була передана в приватну власність незаконно, – прокуратура
Земля вартістю понад 280 млн гривень на Білоцерківщині була передана в приватну власність незаконно, – прокуратура
Вівторок 17 Вересня, 2019

Прокуратурою Київської області виявлено порушення законодавства при передачі в приватну власність земельних ділянок на території міста Узина Білоцерківського району. Всього в приватну власність було передано понад 10 га землі вартістю 283 млн гривень.

Про це повідомила прес-служби прокуратури Київської області.

“В 2018 році із комунальної власності Узинської об’єднаної територіальної громади у приватну власність вибуло п’ять земельних ділянок загальною площею 104 га вартістю понад 283 млн. грн”, – сказано в повідомленні.

Вказане стало можливим у зв’язку з діями державного реєстратора, який здійснив реєстрацію права власності на землю без будь-яких наявних для цього юридичних підстав.

У прокуратурі зазначають, що жодного рішення органу місцевого самоврядування, уповноваженого розпоряджатися землями комунальної власності не приймалось, Білоцерківською місцевою прокуратурою пред’явлено позов про скасування реєстрації та витребування вказаних земельних ділянок на користь територіальної громади міста Узин.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors