Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Зеленський наполегливо попросив “слуг” ухвалити “жорсткі рішення” щодо Конституційного Суду (Аудіо)
Зеленський наполегливо попросив “слуг” ухвалити “жорсткі рішення” щодо Конституційного Суду (Аудіо)
Понеділок 2 Листопада, 2020

Президент України Володимир Зеленський перед засіданням фракції “Слуги народу” надіслав депутатам звернення щодо важливості розгляду законопроєкту, який стосується Конституційного Суду.

Глава держави заявив, що в житті виникають моменти, коли потрібно робити складний, але обов’язковий вибір.

Аудіозвернення Володимира Зеленського отримало видання “Лівий берег” з власних джерел у “Слузі народу”. Президент пояснив, що звертається до депутатів саме в такий спосіб, оскільки немає часу говорити з кожним з них особисто.

Пряма мова: “Спробуємо жорстко перезавантажити всю систему, тому що час розмов закінчився, закінчився час умовлянь і м’якості. Потрібно вжити жорстких рішень по Конституційному суду. Обов’язково! Це навіть не прохання. Ніяких прохань, коли знищують цінності…

Якщо я вирішу, що шлях розв’язання кризи можливий тільки через запропонований закон, треба обов’язково підтримати. Якщо ми знайдемо інший, менш конфліктний шлях, буде інше рішення”.

Деталі: За його словами, рішення суддів КС “в лічені години поставило країну на межу катастрофи” і являє собою “прямий і швидкий шлях до кровопролиття, протистояння на вулицях”.

Але Зеленський вірить, що поруч з ним “стоїть потужна команда своїх”, яка здатна виправити ситуацію, “тому що ми на стороні людей, на стороні правди, на стороні прогресу”.

“Історія не судить переможців”, – підкреслив президент.

Резюмуючи, він закликав депутатів підтримати його законопроєкт щодо розпуску КСУ. Мовляв, у протилежному разі влада отримає протистояння на вулицях.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors