Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Збірна України переграла Італію і вийшла у фінал чемпіонату світу U20
Збірна України переграла Італію і вийшла у фінал чемпіонату світу U20
Вівторок 11 Червня, 2019

Україна у меншості обіграла Італію і вийшла у фінал чемпіонату світу U20 з футболу.

Юнацька збірна України з футболу (гравці до 20 років) стала першим фіналістом чемпіонату світу-2019, який проходить в Польщі.

В 1/2 фіналу юнацька збірна України в Гдині з рахунком 1:0 обіграла команду Італії і вперше у своїй історії зіграє у вирішальному поєдинку світової першості U20, повідомляє Укрінформ.

“Синьо-жовті” відкрили рахунок у середині другого тайму – захисник донецького “Шахтаря” Юхим Конопля знайшов у штрафному майданчику відкритого партнера по команді хавбека київського “Динамо” Сергія Булецу, який відправив м’яч у правий кут воріт апеннінців.

Українці догравали поєдинок у меншості – на 79-й хвилині за другу жовту картку бразильський арбітр вилучив з поля динамівського захисника Дениса Попова, який не зіграє у наступному матчі.

Вже у доданий арбітром час Скамакка забив гол. Спочатку його зарахували, але арбітр переглянув VAR та не зарахував його. Форвард італійців порушив провила у цьому моменті.

У фіналі 15 червня в Лодзі збірна України зустрінеться з переможцем іншого півфіналу, в якому в Любліні зійдуться футболісти Еквадору і Республіки Корея.

14 червня в Гдині пройде матч за 3-тє місце за участю італійців та невдах протистояння еквадорців і корейців.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors