Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Запобіжний захід для винуватця ДТП: Плаче та визнає свою провину (відео)
Запобіжний захід для винуватця ДТП: Плаче та визнає свою провину (відео)
Вівторок 9 Квітня, 2019

Підозрюваному у Смертельній ДТП обрали запобіжний захід.
В Києві у Шевченківському районному суді обрали запобіжний захід молодику, який збив двох дівчат у селі Піщана неподалік Білої Церкви та втік з місця події.

Віталій Петрашевський, так звати підозрюваного на суді плаче та визнає свою провину. Наполягає на тому, що був тверезим і був в машині не один, але ім’я пасажирів не називає. Також розповів, що дівчат помітив в останній момент та намагався об’їхати, але через те що машину занесло після того, як втрапив колесом в яму не зміг цього зробити. Зізнався, що порушив швидкість до 110 км/год. Після ДТП перевірив пульс однієї з дівчат, пульсу не відчув, злякався і втік.

Раніше розповсюджену інформацію, що нібито Віталій взяв машину без дозволу, на суді спростував сам батько. Каже, Віталій не перший рік користується його авто.

Віталію Петрашевському обрали запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою без права внесення застави. Таким чином суд повністю задовольнив клопотання прокуратури.

Засідання було розпочато без присутності адвоката підозрюваного – той не встиг приїхати з Білої Церкви. Спитавши тричі підозрюваного, чи він згоден продовжувати засідання без захисника, він сказав “судіть”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors