Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Загинув миттєво: на Київщині чоловіку посеред вулиці перерізали горло (Відео, фото)
Загинув миттєво: на Київщині чоловіку посеред вулиці перерізали горло (Відео, фото)
Понеділок 22 Липня, 2019

У неділю, 21 липня на Київщині чоловікові під час бійки перерізали горло – він загинув миттєво.

За попередньою інформацією, між чотирма чоловіками в місті Славутич Київської області виникла сутичка, в процесі якої один зі зловмисників дістав ніж і вдарив ним потерпілого, перерізавши сонну артерію, пише “Київ Оперативний” у Facebook.

За інформацією видання, спершу поліції вдалося затримати тільки двох нападників. Пізніше в ході оперативно-розшукових заходів, вдалося встановити і місце перебування третього чоловіка, який наніс смертельне ножове поранення. Перед затриманням він самостійно вийшов до працівників правоохоронних органів.

Крім цього, під час обшуку автомобіля одного із затриманих виявили і вилучили ніж та кастет як речові докази у вчинені злочину – їх буде направлено на експертизу.

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України та утримуються в ізоляторі тимчасового тримання. До суду направлено клопотання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У зв’язку з цим відкрито провадження за п. 7 ч. 2 ст. 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Згодом стало відомо, що загиблого звуть Юрій Булат. Він працював журналістом.

Потім з’явилась інформація про те, що чоловіка вбила група гопників, які відомі всьому місту. Про це написала знайома загиблого Каріна Бичко на своїй сторінці у Facebook.

“Зарізали… Просто група відомих усьому місту гопників і виродків. Відомих, тому що вони часто так розважаються і після декількох випадків повної безкарності відчувають себе богообраними мафіозі”, – прокоментувала вона.

За словами Бичко, свідки вбивства відмовилися давати свідчення, а кримінальну справу можуть “зам’яти”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors