Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Заборгованість населення України за комуналку досягла 73 млрд грн
Заборгованість населення України за комуналку досягла 73 млрд грн
Понеділок 1 Лютого, 2021

Зокрема, заборгованість населення з оплати за поставку і розподіл природного газу склала 31,5 млрд гривень.

Такі відомості наводяться в експрес-випуску Державної служби статистики по оплаті населенням житлово-комунальних послуг.

“На кінець грудня 2020 року заборгованість населення з оплати за поставки і розподіл природного газу склала 31,5 млрд грн, за постачання теплової енергії та гарячої води – 24,1 млрд грн за поставки і розподіл електричної енергії – 6,1 млрд грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 5,7 млрд грн, за управління багатоквартирним будинком – 5,1 млрд грн, за надання послуг з вивезення побутових відходів – 1,1 млрд грн”, – йдеться у повідомленні.

За підсумками грудня населенням було укладено 4,2 тис. договорів про погашення заборгованості на загальну суму 31,1 млн грн.

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Дмитро Разумков підписав постанову про заходи, спрямовані на соціальний захист населення, у зв’язку з підвищенням цін (тарифів) на житлово-комунальні послуги (проєкт №4650).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors