Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > За закритими дверима в міській раді обговорили вартість проїзду в транспорті
За закритими дверима в міській раді обговорили вартість проїзду в транспорті
Четвер 18 Квітня, 2019

На сайті Білоцерківської міської ради повідомили про те, що 17 квітня відбулося обговорення тарифів на проїзд у громадському транспорті та експертного висновку за результатами громадської експертизи щодо вартості проїзду. Нараду провели заступник міського голови Олександр Поляруш та начальник відділу транспорту та зв’язку Білоцерківської міської ради Олена Шевченко.

Розпочинаючи захід, Олександр Поляруш наголосив, що метою даної робочої наради, яка відбулася за участю членів виконавчого комітету, Громадської ради при виконавчому комітеті міської ради та представників підприємств-перевізників, є обговорення громадської експертизи щодо тарифів на проїзд у міському транспорті Білої Церкви. Також зауважив, що при встановленні тарифів на проїзд у міському пасажирському транспорті важливо врахувати потреби як пасажирів, так і перевізників.

У ході обговорення члени виконавчого комітету могли отримати відповіді на поставлені запитання як від представників Громадської ради, так і перевізників – щоб прийняти рішення під час засідання виконавчого комітету, запланованого на 23 квітня поточного року. Під час обговорення представник Громадської ради Костянтин Бугайчук наголосив, що результати громадської експертизи носять рекомендаційний характер, тому що вона проводилася власними силами на громадських засадах без залучення відповідних фахівців. Тому отримані результати не можуть відображати економічно обґрунтований тариф.

Під час дискусії перевізники надали до виконкому аудиторський звіт економічного обґрунтування тарифу на проїзд до регуляторних актів міської ради, який підтверджує економічно обґрунтовані розрахунки, що були раніше подані перевізниками. Проте даний аудиторський звіт має бути вивчений виконавчим комітетом для прийняття відповідного рішення.

Заступник міського голови Олександр Поляруш запропонував розглянути на наступному засіданні виконавчого комітету, яке заплановано на 23 квітня поточного року, питання щодо продовження зупинки рішення виконкому від 15 січня 2019 року № 10 «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування» та рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 15 січня 2019 року № 11 «Про тариф на проїзд у міському електричному транспорті» не до 01 травня, а до 10 травня 2019 року. І на засіданні виконавчого комітету, запланованому на 07 травня 2019 року, розглянути результати громадської експертизи та аудиторський звіт економічного обґрунтування тарифу на проїзд, поданий перевізниками.

Заступник міського голови також наголосив, що протягом цього часу, а це святкові, великодні та поминальні дні, білоцерківці зможуть користуватися громадським транспортом за діючими тарифами. Озвучена пропозиція зауважень та заперечень не викликала.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors