Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > За стандартами НАТО: у Командуванні об’єднаних сил ЗСУ тривають заходи колективної підготовки
За стандартами НАТО: у Командуванні об’єднаних сил ЗСУ тривають заходи колективної підготовки
Середа 11 Листопада, 2020

У Командуванні об’єднаних сил Збройних Сил України тривають заходи колективної підготовки. Наразі, особовий склад Командування нарощує спроможності та злагодженість у роботі під час командно-штабних тренувань.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

– Військовослужбовці відпрацьовують питання управління угрупуваннями військ (сил) у ході оборонних операцій з проведенням контрнаступів на напрямках вторгнення противника, та виконують завдання із стабілізації обстановки в смугах відповідальності, – зазначив командувач Об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Як повідомив командувач, за результатами проведення стратегічних командно-штабних навчань «Об’єднані зусилля – 2020», структурні підрозділи Командування продемонстрували професіоналізм та належний рівень виконання службових обов’язків за призначенням, у тому числі, з відпрацюванням процесів за стандартами НАТО.

– Командування продовжує набувати спроможностей у новій J-структурі, ідентичній тій, що прийнята в збройних силах країн-членів Північноатлантичного альянсу. У подальшому, це дозволить нам організувати плідну взаємодію з підрозділами країн- партнерів НАТО та бути взаємосумісними на одному полі бою, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors