Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > З 26 травня у Білій Церкві відновлюють рух громадського транспорту та пільговий проїзд
З 26 травня у Білій Церкві відновлюють рух громадського транспорту та пільговий проїзд
Вівторок 26 Травня, 2020

У Білій Церкві 26 травня послаблюють карантинні обмеження. Відкриються готелі, відновляться регулярні та нереулярні перевезення громадським транспортом та пільговий проїзд у встановлені години, також проводитимуться змагання, а садочки запрацюють лише після прийняття додаткового рішення.

Відповідне рішення “Про послаблення протиепідемічних заходів на території міста Біла Церква” було ухвалене зранку 26 травня під час засідання Білоцерківського виконавчого комітету.

Відтак, відновлюються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському сполученні. Пільгові перевезення відновлюють, але проїхатись за пільговими умовами можна буде лише з 10:00 до 16:00.

Щодо відновлення приміського сполучення, то відповідне рішення було прийнято вчора Київською обласною комісією з питань ТЕБ та НС, це не входить до повноважень місцевого виконкому.

Перевезення відбуватимуться за умови перевезення пасажирів у межах кількості місць для сидіння, передбаченої технічною характеристикою транспортного засобу або визначеної в реєстраційних документах на цей транспортний засіб за умови забезпечення протиепідемічних заходів при перевезенні пасажирів автомобільним транспортом на період карантину.

При здійсненні перевезення пасажирів повинна бути забезпечена можливість дотримання відстані між водієм та пасажирами не менше 1 метра або наявність фізичних бар’єрів (кабіна водія ізольована від салону, прозора пластикова перегородка між водієм та пасажирами тощо). Всі члени екіпажу повинні знаходитись в респіраторах або медичних масках.

Забороняється перевезення пасажирів, які не використовують респіратор або захисну маску.

Дозволяється діяльність готелів (крім функціонування ресторанів у готелях) за умови забезпечення протиепідемічних заходів при роботі готелів на період карантину.

Також відновиться проведення спортивних заходів, але без глядачів, в яких беруть участь не більше ніж 50 осіб, за умови забезпечення протиепідемічних заходів на період карантину.

Спортивні заходи, в яких беруть участь понад 50 осіб, можуть проводиться за погодженням із Міністерством охорони здоров’я за результатами оцінки епідемічних ризиків.

Дозволено проводити релігійні заходи за умови забезпечення протиепідемічних заходів на період карантину: дозволяється одночасне перебування не більше однієї особи на 10 кв. метрах площі будівлі, де проводиться релігійний захід.

Дитячі садки розпочнуть роботу лише за умови дотримання протиепідемічних заходів. Для цього до 29 травня будуть оцінені ризики щодо спроможності ДНЗ забезпечити належне виконання Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (СОVID-19), у тому числі щодо наявності підготовленого персоналу, матеріально-технічного забезпечення. 

Буде здійснено обстеження закладів дошкільної освіти №25, №20, №1, №3, №5, №12, №15, №33 щодо їх готовності функціонувати в умовах послаблення карантинних обмежень. Потім буде прийнято про відновлення початку роботи закладів дошкільної освіти.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors