Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Ювенальні поліцейські Білоцерківщини перевірили сім’ю, яка опинилися в складних життєвих обставинах
Ювенальні поліцейські Білоцерківщини перевірили сім’ю, яка опинилися в складних життєвих обставинах
Вівторок 17 Серпня, 2021

Ювенальні поліцейські Білоцерківського районного управління поліції спільно з поліцейськими офіцерами громади Маловільшанської ТГ перевірили сім’ю, яка звернулася із заявою про тимчасове влаштування малолітніх дітей до центру соціально-психологічної реабілітації у зв’язку зі складними життєвими обставинами.

Про це повідомляє Білоцерківське районне управління поліції.

Під час перевірки ювенальні інспектори встановили, що сім’я перебуває у складних життєвих обставинах, у зв’язку із чим соціально-побутові умови в помешканні сім’ ї несприятливі для проживання та розвитку дітей.

Дітей поліцейські тимчасово доправили до Комунального некомерційного підприємства “Білоцерківська центральна лікарня” Маловільшанської сільської ради, для вирішення їхного подальшого місця проживання.

На батьків за неналежне виконання своїх батьківських обов’язків відносно малолітніх дітей ювенальні поліцейські склали адміністративні матеріали за ст.184 КУпАП, рішення щодо якого в подальшому приймуть у суді.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors