Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > “Євросила” незаконно встановила політичну рекламу та вчинила бійку (Відео)
“Євросила” незаконно встановила політичну рекламу та вчинила бійку (Відео)
Четвер 22 Жовтня, 2020

Прапори, бійка, струс мозку, автівки, і знову прапори – політичним силам не йметься за декілька днів до виборів.

Вчора ввечері, 22 жовтня, представники АвтоСвроСили захотіли повсовувати в землю прапори на крузі біля міської лікарні №1. До них приїхав очільник інспекції благоустрою міста Віктор Ілляшенко. Він намагався пояснити, що у місті не можна де-небудь розміщувати політичну агітацію, для цього є спеціально відведені місця.

Була бійка, і представника АвтоЄвроСили забрали до лікарні. Вночі на сторінці Facebook Олег Ярошевич записав звернення і розповів у ньому свою “правду”, вказавши, що все місто завішено політичною рекламою партії “За майбутнє”.

А це вже – відверта неправда. Бо у місті немає жодного бігборда місцевого осередку партії “За майбутнє”, і Геннадія Дикого зокрема. Він зі своєю командою відмовились від такої реклами і всі кошти, які мали піти на це, перерахували на благодійні фонди місцевих лікарень для хворих на COVID-19.

Однак, навіть у бійці, АвтоЄвроСила звинуватила Геннадія Дикого. Виходить, якщо не дають встановити агітацію, де завгодно, то винуватий мер.

З прапорами на автівках політсила приїхала до міської ради. Геннадій Дикий до них не вийшов, бо в цей час був на нараді в Києві. Тому пікетувальники, поїздивши містом, відправились до інспекції з благоустрою, де і зустрілись з Віктором Ілляшенко, який надав пояснення вчоранього конфлікту.

В ході “мирної” розмови представники Євросили облили його смердючою рідиною. Але тоді брудом треба облити і 94% містян, бо як показує опитування, саме стільки білоцерківців проти встановлення агітації у невизначених для цього місцях.

Телеграм канал Біла Церква – БЕЗ ТАБУ

Детальніше у відео телеканалу Місто:

Оновлення: Конфлікт вичерпано:

Поліцією Білоцерківщини виявлені факти порушення виборчого процесу та громадського порядку. Поліцейські вилучили прапори з логотипом політичної партії.

Вирішується питання щодо притягнення винних осіб за порушення виборчого законодавства за розміщення політичної реклами у заборонених законом місцях, що передбачено ст. 212-14 КУпАП. Також розглядається питання щодо осіб, які понесуть відповідальність за ст.173 (Дрібне хуліганство) КУпАП та відкриття кримінальних проваджень щодо нанесення тілесних ушкоджень.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors