Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Якою буде погода в грудні: cиноптики дали прогноз білоцерківцям на перший місяць зими (Відео)
Якою буде погода в грудні: cиноптики дали прогноз білоцерківцям на перший місяць зими (Відео)
Четвер 21 Листопада, 2019

Погода в Білій Церкві взимку буде мінливою — вона почнеться з мокрим снігом і дощем, а продовжиться сильними морозами.

Погода в грудні буде більше схожа на осінню. Високі температури збережуться. Очікується, що погода буде вологою і сирою, прогнозуються опади мокрого снігу з дощем. Сильні морози не очікуються. 

Фахівці зазначають, що грудень 2019 році стане рекордно теплим. Такі погодні особливості синоптики пояснюють з глобальним потеплінням. У Білій Церкві протягом першої половини грудня буде триматися досить тепла погода, але в нічний час доби опустяться максимум до -6 градусів.

Похолодання і снігопади з’являться у другій половині місяця, починаючи з 12 грудня.

Стійка зима, за моїми даними, розпочнеться 12 грудня. Перші чотири дні грудня буде мінусова температура, потім п’ять днів плюсова – до 4 градусів тепла. А з 12 грудня і до кінця місяця – одні “мінуси”, – розповідає синоптик Леонід Горбань.

Морози в грудні будуть не дуже сильними – максимум стовпчики термометрів опустяться до -12°. В кінці місяця 24-25 грудня температура повітря може опуститися до -13…-15°.

Деталі у відео телеканалу Крокус:

Наступні місяці також будуть холодними – весь морозний січень, а лютий буде навіть холодніше січня. Морози сягатимуть -18…-20°. Очікуються також рясні снігопади. Великих періодів відлиги не передбачається. Практично вся зима буде дуже сніжною”, – прогнозує народний синоптик.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors