Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Якби не його вбивство, ми б мали іншу Україну
Якби не його вбивство, ми б мали іншу Україну
Понеділок 25 Березня, 2019

Минуло 20 років із дня смерті В’ячеслава Чорновола.

Він журналіст, який пішов проти злочинної комуністичної системи. 15 років свого життя В’ячеслав Максимович відсидів у тюрмах, виборюючи незалежність України. Він політик, який мав совість та честь. Чорновіл – це уособлення незламного духу. Він жив тим, у що вірив.

“Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – маючи, щоб не довелося гірко любити її, втративши. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі”, – В’ячеслав Чорновіл.

Мало хто має сумніви в тому, що 20 років тому було здійснено саме вбивство В’ячеслава Чорновола. Головним аргументом є те, що тодішній міністр внутрішніх справ Ю. Кравченко з самого ранку після аварії, ще коли слідство навіть не починалося, оголосив, що ніби-то В’ячеслав Чорновіл загинув унаслідок ДТП. Тобто “експерти”, які мали б проводили слідчі дії, отримали вказівку про те, з яким результатом має завершитись слідство. 

Справа в тому, якби кандидатом на пост президента 1999 року став Чорновіл, то, саме він отримав би перемогу, в другому турі проти Кучми. Українці, на противагу вчорашньому дню – корупції і злодійству, обрали б європейську перспективу, реальну демократію, заможну, квітучу Україну без олігархічних кланів, які дивляться в бік Росії.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors