Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Викривальне зізнання: Олег Ярошевич про Дубінського і його роль в діяльності АвтоЄвроСили (відео)
Викривальне зізнання: Олег Ярошевич про Дубінського і його роль в діяльності АвтоЄвроСили (відео)
П’ятниця 15 Листопада, 2019

Лідер ГО “АвтоЄвроСила” Олег Ярошевич розповів про походження та початок існування схеми “євроблях” в Україні. А також про те, хто шантажує їхню організацію та збагачується на їхніх членських внесках.

“Олександр Дубінський – автор схеми ввезення в Україну “евроблях”. Я не можу більше про це мовчати. Завдяки цій схемі Дубинський отримав величезну прибуток. Завдяки контрабанді “евроблях” він купив собі різну житлову нерухомість і 17 машин. Він особисто не завозив, але контролював цей процес. Він шантажував митників”, – розповів Ярошевич.

В кінці 2018 року в Україні налічувалося близько 3 млн. автомобілів, ввезених з-за кордону і до ввезення 80% з них мав відношення саме Дубінський, – Ярошевич.

Він також зізнався, що ГО “Автоєвросила”, яка відстоює інтереси “євробляхерів”, з’явилася саме завдяки пану Дубінскому. ГО “Автоєвросила” залежить від Дубінського, платить йому “мзду” за те, що автомобілісти їздять на єврономерах.

Деталі у відео:

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors