Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > Вихідні відміняються: в Україні хочуть ввести ”карантин вихідного дня” (Відео)
Вихідні відміняються: в Україні хочуть ввести ”карантин вихідного дня” (Відео)
П’ятниця 9 Жовтня, 2020

Карантином пропонується обмежити роботу ресторанів та заборонити концерти на вихідних, щоб вся сім’я на вихідні залишалась у себе в родині і нікуди не їздила.

Про це голова парламентського комітету з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький розповів в ефірі одного з телеканалів, пише УНІАН.

“Жорсткий карантин ми не можемо ввести, ми це розуміємо. Але ми можемо ввести карантин вихідного дня. Коли сім’я на вихідний день залишається у себе в родині, нікуди не їздить – ні на концерти, ні в ресторани, ні кудись ще. Це можна витримати, це не закриття підприємств, це не зупинка “, – пояснив суть пропозиції нардеп.

Нардеп-“слуга” зазначив, що в суботу, 10 жовтня, відбудеться нарада у президента, де обговорять зміни постанови про карантинне зонування.
Радуцький заявив, що його пропозицію підтримали в РНБО.

“Сподіваюся, що підтримає пропозицію президент, це треба сьогодні. Те, що зробив університет Шевченка. Він відправив вчитися на дистанційку”, – зазначив він.

Депутат вважає, що школи і університети, вищі навчальні заклади, навчальні заклади треба відправляти на дистанційне навчання.

Також Радуцький анонсував надходження в Україну на наступному тижні першої партії експрес-тестів з Швейцарії – вони мають 99% сертифікат.

“Вони будуть за 15 хвилин робити ПЛР, що не ІФА, а саме ПЛР. Вони дуже недорогі. Точність у них більше, ніж ПЛР, які ми зазвичай робимо”, – додав Радуцький.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors