Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Впродовж вихідних білоцерківські патрульні виявили три автівки, які перебували в розшуку
Впродовж вихідних білоцерківські патрульні виявили три автівки, які перебували в розшуку
Понеділок 6 Вересня, 2021

Як повідомляє патрульна поліція Білої Церкви, перший випадок відбувся позавчора, 4 вересня, на 78 км автодороги Київ—Одеса. Поліцейські зупинили автомобіль марки Chevrolet за порушення ПДР. Під час перевірки документів, з’ясувалось, що транспортний засіб перебуває в розшуку. Авто евакуювали на майданчик тимчасового затримання ТЗ.

Наступна ситуація трапилась вчора, 5 вересня, на 29 км автодороги Київ—Одеса. Охоронці порядку отримали повідомлення про те, що ТЗ марки Range Rover зник з місця скоєння ДТП. Окрім того, авто розшукувалось державним виконавцем. Інспектори розшукали потрібну автівку та відібрали в керманича зобов’язання з’явитись до УПП в м. Київ.

Третій подібний інцидент знову ж таки мав місце на 29 км автодороги Київ—Одеса, коли патрульні розшукали автівку марки Заз, яка зникла з місця автопригоди. Про подію повідомили ініціатора розшуку.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors