Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Внаслідок обстрілу окупантів загинув військовий 72-ї бригади
Внаслідок обстрілу окупантів загинув військовий 72-ї бригади
Понеділок 22 Лютого, 2021

В районі шахти «Бутівка» у Донецькій області внаслідок обстрілу, який здійснили російські окупанти, загинув військовослужбовець Збройних сил України, ще одного поранено.

Окупанти обстріляли з протитанкового гранатомета спостережний пункт з українськими військовими.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак на спільній прес-конференції з міністром оборони Андрієм Тараном.

«Я отримав інформацію, що в районі шахти «Бутівка» у 72-й бригаді, на жаль, після двох пострілів із танкового, протитанкового гранатомета противником по спостережному посту у нас був тяжко поранений і під час надання медичної допомоги загинув один військовослужбовець, і другий також поранений», – сказав Хомчак.

Пресслужба Чернігівського обласного військового комісаріату повідомила ім’я загиблого героя.

“Чернігівській обласний ТЦК та СП із сумом повідомляє, що 22 лютого внаслідок обстрілу із ручного протитанкового гранатомета загинув наш земляк – уродженець Ічнянського району старший солдат військової служби за контрактом Сергій Сігітасович Петраускас”, – йдеться в повідомленні.

Без сина, чоловіка і батька лишились мати, дружина, дві доньки та син…

“Війна не зупиняється ні на мить…В районі шахти “Бутівка” внаслідок обстрілу російських окупантів загинув український воїн, ще одного поранено.Співчуття близьким та рідним загиблого.Швидкого одужання пораненому воїну”, – написав Анатолій Штефан у своєму телеграм-каналі.

У той же час, українська делегація для участі у Тристоронній контактній групі (ТКГ) у своєму Телеграм-каналі повідомила: «Сьогодні, 22 лютого, близько 14:00 в районі Авдіївки в результаті обстрілу противником наших позицій загинув один та був поранений ще один військовослужбовець ЗСУ».

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін направила відповідну ноту до СММ ОБСЄ.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors