Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “Війна на Донбасі – громадянський конфлікт, а Порошенко програв вибори, бо не мав “1+1”, – Коломойський.
“Війна на Донбасі – громадянський конфлікт, а Порошенко програв вибори, бо не мав “1+1”, – Коломойський.
Четвер 2 Травня, 2019

Близький до новообраного президента Володимира Зеленського український олігарх Ігор Коломойський назвав війну на Донбасі громадянським конфліктом. Таку заяву він зробив в інтерв’ю програмі Bihus.Info, висловивши думку, що Майдан в 2013-14 роках нашкодив Україні. Також в цьому інтерв’ю заявив, що президент Петро Порошенко програв президентські вибори в Україні, тому що у нього не було телеканалу “1+1”.

За його словами, на сході України “воюють українці з українцями”, а Росія “підтримує одну частину українців і якби її не було, то українці уже давно помирилися”.

На думку Коломойського, спровокувала і організувала конфлікт з однієї сторони Росія, а з другої – “революціонери, які бігали по парламенту і відміняли закони” і також “взаємна ненависть”.

Він вважає, що в Україні відбувається “внутрішній громадянський конфлікт, внутрішня громадянська війна, яка має гарячу фазу на Донбасі і холодну фазу по всій країні”. Коломойський пояснив, що “холодна фаза – це ненависть один до одного”.

“Порошенко хотів забрати собі 1+1, але він програв вибори, бо у нього не було “1+1″. Йому всі говорили з його оточення Кононенко, Луценко, а як ти збираєшся на вибори, якщо твій електорат плюси дивиться?”, – заявив олігарх. За його словами, миритися з президентом Петром Порошенком він не збирається.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors