Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Відпочинок в Білій Церкві. Як провести вихідні в Білій Церкві
Відпочинок в Білій Церкві. Як провести вихідні в Білій Церкві
Вівторок 11 Травня, 2021

На березі річки Рось стоїть Біла Церква – тихе містечко зі старовинним храмом, підноситься над мальовничою річкою серед зелені вербових гілок.

Десятки древніх пам’яток і сучасні розваги зробили його популярним місцем для туризму, подивитися тут – https://bodia.online/category/kiyivska-oblast/bila-tserkva/aktivnij-vidpochino. Він припаде до смаку як любителям активних пригод, так і мандрівникам, які вибрали сімейний відпочинок. Відвідувачам “проїздом” теж є, що подивитися. Наповнені історією вулички, парки і барвисті види на річку перетворять навіть коротку зупинку на авто в повноцінну частину туристичного маршруту.

Маршрутки Київ – Біла Церква. Як дістатися?

Біла Церква знаходиться в 80 кілометрах від Києва. Вона ідеально підходить для відпочинку в уїк-енд. Зі столиці до центру міста можна доїхати або на електропоїзді, або за допомогою маршрутки Київ – Біла Церква.

Більшість туристів воліють добиратися на автобусі. Рейс Київ – Біла Церква маршрутка виконує за півтори-дві години, тоді як дорога на електричці займає більше двох. До того ж, маршрутки Київ – Біла Церква відправляються двічі на годину і квитки на них завжди є в касах.

У напрямку Київ – Біла Церква маршрутка забирає пасажирів від автостанції Київ (залізничний вокзал) і станцій метро “Либідська”, “Палац” Україна “,” Теремки ” дивитися тут – Розклад маршруток. Кінцева точка шляху знаходиться у головного автовокзалу. Зворотній рейс Біла Церква – Київ маршрутки здійснюють з цього ж місця.

Маршрутки Київ-Біла Церква. Розклад

Рекомендуємо зберегти розклад маршруток Біла Церква до себе в телефон. З ним ви завжди будете знати, коли відправляється наступний автобус, і не будете переживати за запізнення. Розклад маршруток тутhttps://bodia.online/category/kiyivska-oblast/bila-tserkva/rozklad-marshrutok.

Готелі Білій Церкві. Де зупинитися?

Приїжджаючи на відпочинок в місто Біла Церква, готель краще вибирати ближче до центру. Більшість міських рейсів маршрутки Біла Церква виконують через центральну частину міста, а значить ви легко зможете дістатися в будь-яку точку. Звідси ж, згідно з розкладом маршруток Біла Церква, відправляються автобуси по основних туристичних напрямків.

Як правило, всі готелі в Білій Церкві надають free Wi-Fi і сніданки, що дуже зручно і комфортно на відпочинку, коли не хочеться витрачати зайві сили і час на підготовку. Ціни на готелі Білій Церкві детальніше тут – https://bodia.online/category/kiyivska-oblast/bila-tserkva/otely-i-hostely, стартують від 300 грн на добу за номер на двох.

На підставі відгуків постояльців, букінгової сервіси відзначають готелі Біла Церква: Соборний, Династія, Київ, Lepsza Садиба, Сіті парк.

Активний відпочинок в Білій Церкві

Для туристів, які віддають перевагу активному відпочинку, Біла Церква – вдалий вибір для невеликого подорожі. Щоб сповна оцінити красу містечка, приділіть йому кілька днів, один з яких обов’язково витратьте на прогулянку по мальовничому дендропарку «Олександрія». У парку можна помилуватися екзотичні рослинами, штучними каскадами і химерними скульптурами. А годування білих лебедів і качок – особливе задоволення.

Активний відпочинок в Білій Церкві тут –https://bodia.online/category/kiyivska-oblast/bila-tserkva/aktivnij-vidpochinok. неможливий без прогулянки по Зимового палацу, комплексу торгових рядів “Брум” і декількох фотознімків у мальовничій водяного млина.

Поціновувачам старовини обов’язкове до відвідування історична частина Замкова гора. Саме тут колись знаходилася найдавніша фортеця літописного Юр’єва. На її вершині стоїть білосніжний костел Іоанна Предтечі і монумент засновника Ярослава Мудрого.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors