Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Відпочинок поблизу Білої Церкви: бруд, цвіль, таргани і хамство, – відгук Народного ревізора
Відпочинок поблизу Білої Церкви: бруд, цвіль, таргани і хамство, – відгук Народного ревізора
Четвер 16 Липня, 2020

У вартість відпочинку в “Затишному заміському комплексі “Золотий пляж” поблизу Білої Церкви в Трушках включено бруд, цвіль, таргани і хамство – в мережі показали all inclusive по українськи.

В мережі показали жахливі умови бази відпочинку “Золотий пляж”, розташованої поблизу Білої Церкви. Про це йдеться у матеріалі Знай.юа.

“Затишний заміський комплекс “Золотий пляж”, розташований поблизу міста Біла Церква на березі річки Роставиці у селі Трушки. Заїхати сюди варто, щоб скупатися в річці, поніжитися на пляжі, насолодитися спокоєм, злитися з природою”, – так рекламують свою базу відпочинку власники.

В сьогоднішніх умовах бажаючих злитися з природою є багато. Однак, навряд серед них знайдеться велика кількість, які хотіли б аж такого сильного злиття.

Telegram-канал “Народний ревізор” оприлюднив кадри, які демонструють всю “красу” цього комплексу.

На фото – умови, в яких пропонують зупинитися гостям”всього” за 2500 грн на добу.

Як видно з кадрів, у вартість включено бруд і цвіль на підлозі та поверхнях, таргани і бички в ліжку, іржаві ситечка душу, сміття та ще багато чого. В тому числі, і хамство адміністрації.

Після такого відпочинку знадобиться ще один відпочинок від усього цього жаху.

Однак, адміністрація закладу не побачила жодних проблем з обслуговуванням і на скарги відвідувачів відповіла, що “Ніхто нікого не тримає”.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors