Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Відділення ендоскопії в медичному центрі «ДокторПРО»
Відділення ендоскопії в медичному центрі «ДокторПРО»
Четвер 17 Червня, 2021

Проблеми шлунково – кишкового тракту турбують багатьох. Причина тому найчастіше – це неправильний спосіб життя, вживання фаст-фудів, неякісної їжі та напоїв (що містять багато хімічних добавок та консервантів). Погодьтеся, що кожен із нас по декілька разів на рік відчуває спазми чи болів шлунку, та вживає знеболююче, але ж це не вирішення проблеми.

Лікар-гастроентеролог «ДокторПРО» наголошує: «Самолікування яким пацієнти зазвичай займаються, тимчасово знімає неприємні відчуття, але саму проблему не вирішує. Гастроскопія – найкращий спосіб швидко та якісно обстежити шлунок, встановити точний діагноз і надати лікарю достовірну інформацію про захворювання для призначення необхідного лікування».

В медичному центрі «ДокторПРО» діагностику гастроскопію можна пройти на сучасному обладнанні японського виробництва. Процедура абсолютно безболісна. Для уникнення неприємних відчуттів застосовується лідокаїновий спрей. Зображення стану слизової шлунку виводиться на екран монітору, де лікар-ендоскопіст може детально розгледіти будь-які патологічні зміни, та зафіксувати їх в заключенні. До того ж під час діагностики, за бажанням пацієнта, чи показаннями гастроентеролога проводиться тест на наявність бактерії helicobacter pylori, яка є частою причиною виникнення гастритів. 

Також у відділенні ендоскопії медичного центру, проводиться діагностика  – колоноскопія.

В місті мало медичних закладів де здійснюється цеобстеження, та ще й на сучасному відео-обладнанні. Донедавна, ми отримували багато дзвінків від людей, що шукали де ж можна пройти колоноскопію. Тому адміністрацією «ДокторПРО» було прийнято рішення забезпечити медичний центр ендоскопічною стійкою, та надавати населенню послуги з обстеження товстого кишечника.

Колоноскопія в «ДокторПРО» проводиться – без болю!Обстеження проводить кваліфікований лікар-ендоскопіст.

Тому, якщо лікар Вам призначив колоноскопію, Ви можете пройти обстеження зручно, та без фізичних страждань. Сучасний колоноскоп дозволяє виявити будь-які нехарактерні зміни слизової.

Обидві процедури потребують підготовки. Тому під час запису на діагностику, оператор чи адміністратор проінформують Вас про особливості прийому їжі та препаратів для очищення кишечника.

Якщо ж Ви вирішили пройти обстеження самостійно, без направлення лікаря, то з готовим результатом можливо відразу звернутися до гастроентеролога чи проктолога «ДокторПРО».

Важливо: якщо пацієнт має сердечні захворювання, онкологічні захворювання, бронхіальну астму, алергію на лідокаїн, та інші хронічні хвороби – обов’язково попередьте про це лікаря!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors