Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Верховна Рада підняла розмір штрафу за відмову в пільговому проїзді
Верховна Рада підняла розмір штрафу за відмову в пільговому проїзді
Вівторок 4 Червня, 2019

Верховна Рада України ухвалила в першому читанні за основу законопроект №10004, який передбачає збільшення штрафів за безпідставну відмову в пільговому перевезенні окремих категорій громадян. “За” проголосував 231 народний депутат при необхідному мінімумі в 226 голосів.

Згідно з даним законопроектом за безпідставну відмову у проїзді пільговика, перевізник буде сплачувати штраф в розмірі 150 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 2550 гривень.

На сьогодні адміністративний штраф за безпідставну відмову від передбаченого законом пільгового перевезення громадян становить 8 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто лише 136 гривень.

Штрафувати буть водіїв транспортних засобів і громадян – суб’єктів підприємницької діяльності.

Верховна Рада сьогодні зробила перший крок у прийнятті надважливого для ветеранів закону, яким посилюється відповідальність за безпідставну відмову у пільговому перевезенні (№10004). Його прийнято в першому читанні, хоча й з багатьох спроб.

Це вкрай важливий для всіх ветеранів законопроект. Адже багато з них стикаються із хамством та порушенням закону з боку водіїв, які паплюжать честь та гідність осіб, які заслужено отримали від держави свої пільги.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors