Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > ВЕЛИКІ КАЛІБРИ: На Кримському напрямку перевірили гаубиці “Д-30” та САУ “Гіацинт-С” (Відео)
ВЕЛИКІ КАЛІБРИ: На Кримському напрямку перевірили гаубиці “Д-30” та САУ “Гіацинт-С” (Відео)
Четвер 3 Вересня, 2020

На одному з полігонів бойової підготовки, що на півдні України, тривають тренування розрахунків гаубичної артилерії. Практичні навички під час розгортання батареї і виконання нормативів із підготовки до стрільби, вдосконалюють обслуги гаубиць «Д-30» та самохідних артилерійських установок «Гіацинт-С», які знаходяться у підпорядкуванні Командування об’єднаних сил Збройних Сил України.

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України.

– Розрахунки гаубичної артилерії відпрацьовують питання приведення артилерійських установок до бою і підготовки до стрільби, а також виконують нормативи зі зміни вогневих позицій, – наголосив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За словами командувача тренування включають в себе вихід на рубіж відкриття вогню, облаштування позицій, проведення артилерійської розвідки, наведення гармат за цілевказівками корегувальників, дії за ввідними, а також перехід на різні режими ведення вогню.

– Під час заходів бойової підготовки велика увага приділяється часу виконання нормативів і злагодженості дій розрахунків, що в реальній та складній обстановці має вирішити успіх бою, – зазначив він. – Щоденні тренування дають впевненість у готовності особового складу до виконання поставлених завдань з вогневого ураження та здатність командного складу здійснювати розрахунки та ефективно управляти підрозділами, – підкреслив командувач.

Слід відмітити, що відпрацювання нормативів у підрозділах, які несуть бойову службу на південному напрямку завжди відбувається в умовах наближених до бойових, як в індивідуальному заліку, так й груповому, у складі обслуги гармати та батареї.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors