Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Вдале полювання білоцерківських патрульних: таксист і троє чоловіків з наркотиками і зброєю
Вдале полювання білоцерківських патрульних: таксист і троє чоловіків з наркотиками і зброєю
Неділя 16 Червня, 2019

Білоцерківські патрульні зупинили водія таксі, а виявили трьох невідомих пасажирів із речовинами, схожими на наркотичні та, ймовірно, зброєю.

15 червня, близько 4-ї години ранку по вулиці Ярослава Мудрого охоронці порядку за порушення пункту 31.4.3 ПДР зупинили водія ВАЗ-2115. Тобто, керував автівкою не увімкнувши лампу лівої фари в режимі ближнього світла.
За кермом таксі перебував 66- річний громадянин.

Під час спілкування з водієм увагу патрульних привернули пасажири авто: троє підозрілих чоловіків, які помітно нервувались, метушились і не хотіли виходити із автівки.

Поліцейські провели перевірку транспортного засобу і виявили під пасажирськими сидіннями два предмети чорного кольору, схожих на зброю, ваги , а також декілька пакетиків із речовиною рожевого кольору та зеленого кольору, ймовірно наркотичними.

Патрульні викликали на допомогу своїх колег і попросили чоловіків вийти із транспортного засобу. У порушників при собі були рюкзаки, з яких виднілось близько 20 прозорих, порожніх пакетиків та декілька шпритців.

Охоронці запитали, чи мають громадяни при собі якісь заборонені речовини. У відповідь почули: “Так, маємо, коноплю“.

Під час перевірки документів чоловіків патрульні встановили, що двоє із них притягались до відповідальності раніше, а стосовно дій третього чоловіка ведеться судовий розгляд.

Для з’ясування всіх обставин справи на місце викликали слідчо-оперативну групу.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors