Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Вартість проїзду 6 грн: у Білій Церкві виконком має прийняти рішення про здорожчання проїзду
Вартість проїзду 6 грн: у Білій Церкві виконком має прийняти рішення про здорожчання проїзду
Середа 10 Березня, 2021

У результаті громадських обговорень, які відбулись 10 березня, було вирішено рекомендувати винести на  розгляд виконавчого комітету БМР проєкт рішення “Про тариф на послуги з перевезення пасажирів  на автобусних  маршрутах  загального  користування”, яким передбачається встановити тариф – 6,00 грн.

10 березня у Білій Церкві відбулося публічне обговорення проєкту рішення виконавчого комітету «Про тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування», – повідомляє пресслужба Білоцерківської міської ради.

Обговорення було ініційоване з метою приведення у відповідність розміру тарифу на послуги з перевезення на автобусних маршрутах загального користування економічно обґрунтованим витратам та задоволення потреб громадян у доступних, якісних і безпечних перевезеннях, та розглянувши листи від ТОВ «Трансіті», ТОВ «Епітранс» та ТОВ «Білоцерківський автобусний парк». 

У ході засідання перевізники міста наголосили на необхідності зміни тарифу на перевезення у зв’язку із зростанням цін на витратні матеріали та обслуговування рухомого складу та задля коректного дотримання інвестиційних зобов’язань. Вони зауважили, що тарифна політика на автомобільному транспорті має задовольняти підприємницький  інтерес, забезпечувати розвиток автомобільного транспорту, стимулювати  впровадження  новітніх технологій перевезень, застосування  сучасних типів транспортних засобів.

Також перевізники надали розрахунки, виконані відповідно до Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту, затвердженої наказом Міністерства транспорту та зв’язку України від 17 листопада 2009 року №1175, Висновки та аудиторське дослідження економічного обґрунтування  тарифу на проїзд в міському транспорті атестованого судового експерта та  аудиторської компанії.

Під час заходу присутні та глядачі онлайн трансляції отримали відповіді на питання, які їх найбільше цікавили: щодо оновлення рухомого складу, виконання інвестиційних зобов’язань, графіку руху автобусних маршрутів, та інше.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors