Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > В Узині горів автомобіль: палієм виявився 54-річний чоловік (Відео, фото)
В Узині горів автомобіль: палієм виявився 54-річний чоловік (Відео, фото)
Четвер 21 Жовтня, 2021

Про те, що 12 жовтня у дворі багатоповерхового будинку палає авто, до поліції повідомили працівники ДСНС, які вже були на місці події.

Як повідомила поліція Київщини, на місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Узинського відділу поліцейської діяльності.

Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 54-річний мешканець міста Узин. За місцем його проживання поліцейські провели санкціонований обшук та вилучили гранату Ф1, пляшки з рідиною невідомого походження, одяг та інші речові докази, які підтверджують причетність чоловіка до скоєння підпалу.

Палія затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили йому про підозру за  ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Крім того, за фактом зберігання боєприпасів відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. 

Суд обрав палію запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors