Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В наркотичному сп’янінні вилетів на зустрічну: чоловік, дружина і двоє їхніх дітей загинули
В наркотичному сп’янінні вилетів на зустрічну: чоловік, дружина і двоє їхніх дітей загинули
Неділя 12 Липня, 2020

Сьогодні, 12 липня, під Києвом сталася дорожньо-транспортна пригода, яка завершилась загибеллю майже всієї родини: чоловік, дружина і двоє їхніх дітей загинули, ще одне дитя бореться за життя.

Як повідомляють Вартові еспресо, у Голосіївському районі столиці на Столичному шосе в бік Києва на швидкості їхав Mercedes ML, який намагався обігнати червоний Mercedes Sprinter, та, не розрахувавши дистанції, зачепив правим крилом ліву задню частину мікроавтобуса, після чого кросовер почало водити по дорозі.

Потім некерована автівка вилетіла на зустрічну смугу, де здійснила лобове зіткнення із Hyundai Tucson. Удар був такої сили, що від “корейця” майже нічого не залишилось, а сам Mercedes ML після зіткнення вилетів у кювет з боку свого напрямку руху.

В Hyundai на момент зіткнення знаходилася родина з 5-ох осіб – двоє дорослих та троє дітей; в іншій машині – один водій. На допомогу окрім поліції приїхала швидка та ДСНС, яким довелося деблокувати пасажирів з понівеченої автівки.

Як повідомляє, dtp.kiev.ua, Від сильного удару жінка перелетіла на заднє крісло, а дівчинка 8 років із заднього крісла виявилася в багажнику. Водій і дочка загинули миттєво. Мама через декілька хвилин. Згодом повідомили про ще одну жертву: 10-річний син також загинув в лікарні. Ще один син (10 років) у важкому стані перебуває в реанімації.

Водій Mercedes залишився живим, та пройшовши тест на драгер, вміст алкоголю в крові якого показало 1,32 проміле. За словами поліцейських, окрім алкогольного, водій ще був в стані наркотичного сп’яніння.

За попередньою інформацією, винуватець сьогоднішньої аварії у 2010 році на смерть збив жінку

Винуватець ДТП у Козині Обухівського району Київського району, у якому 12 липня загинули батьки та двоє дітей, а за життя ще одного хлопчика борються лікарі, вже вчиняв подібну смертельну аварію.

«Виявилось, що пан Желепа у 2010 році точно таким чином вбив жінку. Відбув покарання, вийшов і знову», – повідомляє паблік «Київ оперативний».

Чоловік нині перебуває в лікарні. Після надання медичної допомоги його затримають правоохоронці в порядку статті 208 КПК України.

Нагадаємо, водій-винуватель ДТП був п’яним, у його крові виявили 1,37 проміле алкоголю. За інформацією ЗМІ, він їхав дорогою на «Мерседесі», який він викрав у свого роботодавця, у якого працював на дачі. Автомобіль був оголошений у розшук за 20 хвилин після ДТП.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors