Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В індустріальному парку “Біла Церква” можна побудувати близько 30-ти заводів
В індустріальному парку “Біла Церква” можна побудувати близько 30-ти заводів
Середа 5 Лютого, 2020

Восени 2020 року на території індустріального парку “Біла Церква” у Київській області почне працювати сучасне логістичне депо компанії “Нова пошта”, – пише ZN.UA.

Про це під час урочистого закладання капсули часу на місці майбутнього терміналу розповів засновник парку та компанії UFuture, підприємець Василь Хмельницький.

“Ми створюємо умови для іноземних і українських інвесторів. Зараз ми будуємо нове логістичне депо, яке сподіваємося запустити вже восени. Це буде показовий приклад для інших наших і закордонних інвесторів, що індустріальні парки є драйвером економіки. Ми надаємо інвесторам всю необхідну інфраструктуру і сприяємо успіху підприємців. І, що надважливо, створюються нові робочі місця. Звичайно, нові заводи автоматизовані, але все одно кожен з них створює десятки робочих місць. Всього на цій території можна прийняти 25-30 заводів. Сьогодні “Нова пошта” разом з нами тут, у парку. Це наш шостий резидент. Ми, звичайно, дуже цьому раді, адже “Нова пошта” – справді інноваційна компанія”, – зазначив Василь Хмельницький.

Будівництво нового логістичного автоматизованого депо для “Нової пошти” наразі вже розпочато. Згідно з проєктом, загальна площа його приміщень складатиме понад 3900 кв. м, а вартість об’єкту перевищить млн, розповів співвласник компанії “Нова пошта” Володимир Поперешнюк. За його словами, вибір на користь індустріального парку “Біла Церква” став можливим через його вигідне розташування, готові до використання комунікації і будівництво приміщень “під ключ” відповідно до міжнародних стандартів енергоефективності, вогнестійкості та екологічності.

“Це буде відділення майбутнього, де ми плануємо зробити цілодобове обслуговування наших клієнтів. Також поруч буде депо, автоматичний сортувальний цех, де буде можливість обробляти більше 3000 посилок на годину. А взагалі ми плануємо, що в цей парк заїде багато підприємців, заводів, і в них не буде проблем із доставкою вантажів. Ми прийшли саме сюди, бо тут створені всі умови. Кажуть: “Заїжджай, будемо вашою інвестиційною нянею, все для вас зробимо”. Не треба думати ані про воду, ані про електроенергію – лише про бізнес, клієнта та технології”, – розповів Володимир Поперешнюк.

В урочистій події, присвяченій партнерству Індустріального парку “Біла Церква” та компанії “Нова Пошта”, взяли участь інвестори, бізнесмени та очільники області. Голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов зазначив, що індустріальні парки – це фундамент розвитку для Київщини.

“Для інвестиційного розвитку Київщини ми плануємо та маємо на меті перетворити область на вітрину України. Тому для нас дуже-дуже важливий розвиток цього комплексу (індустріального парку “Біла Церква”. – Ред.). Для перетворення Київської області на вітрину України потрібні потужні, вагомі інвестиції – як закордонні, так і українські. Ми їх не відрізняємо та плануємо опікуватися кожним інвестором, який зверне увагу на такий яскравий регіон, як Київщина. Індустріальні парки для Київської області – це фундамент розвитку, створення нових робочих місць і залучення інвестицій. Для нас дуже важливий розвиток індустріальних парків. І я радий привітати з сьогоднішньою подією. Наші нащадки це оцінять”, – підкреслив голова Київської ОДА.

Індустріальний парк “Біла Церква” належить до проєктів холдингової компанії UFuture українського підприємця Василя Хмельницького. Його загальна площа – понад 70 га. Поштовий оператор “Нова пошта” став шостим резидентом індустріального парку.

Деталі у сюжеті телеканалу Крокус:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors