Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > В десятьох закладах освіти Білої Церкви встановлять індивідуальні теплові пункти
В десятьох закладах освіти Білої Церкви встановлять індивідуальні теплові пункти
Вівторок 10 Листопада, 2020

До кінця 2020 року в 34 комунальних закладах освіти, культури та соціального захисту восьми міст Київщини повинні встановити індивідуальні теплові пункти з погодним регулюванням.

10 таких пунктів буде встановлено у Білій Церкві, 5 – у Переяславі, по 4 – у Бучі, Василькові та Обухові, 3 – в Славутичі та по 2 – у Тетієві та Узині.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи публічних закупівель ProZorro, у вересні і жовтні 2020 року департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської обласної державної адміністрації (КОДА) уклав 34 угоди з трьома підрядниками – ТОВ “Аврора Терм”, ПП “Аква Україна”, ТОВ “СП “Укрінтерм” – на встановлення індивідуальних теплових пунктів (ІТП) з погодним регулюванням. Загальна ціна договорів склала 20,96 млн гривень.

Відповідно до договорів, ІТП повинні до кінця поточного року встановити у комунальних закладах освіти, культури та соцзахисту у восьми містах Київщини. Так у Білій Церкві ІТР будуть встановлені у 10 школах, у Бучі – в домі культури та 3 дитсадках, у Василькові – в двох школах, дитсадку та будинку культури, в Обухові – у двох ліцеях, дитсадку та будинку культури, у Переяславі – в п`яти школах, у Тетієві – в музичній школі та центрі позашкільної освіти, у Славутичі – в ліцеї, дитячій школі мистецтв та центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю “Благодар”, в Узині –  у двох школах.

ЗакладЦіна договоруПідрядник
1Перша Білоцерківська гімназія-школа І ступеню, вул. Ярослава Мудрого, 541,33 млн гривеньТОВ “Аврора Терм” (*)
2Навчально-виховне об’єднання “Звитяга”, вул. Гайок, б/н571,8 тис. гривеньТОВ “Аврора Терм”
3Загальноосвітня школа  І-ІІІ ступенів №22, вул. Таращанська, 1671,12 млн гривеньТОВ “Аврора Терм”
4Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 – дитячо-юнацький спортивно-оздоровчий клуб, вул. Польова, 70-А916,6 тис. гривеньТОВ “Аврора Терм”
5Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 9 з поглибленим вивченням іноземних мов, вул. Водопійна, 22641,7 тис. гривеньТОВ “Аврора Терм”
6Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7 ім.  Геннадія Воробйова, бульв. Олександрійський, 40728,3 тис. гривеньТОВ “Аврора Терм”
7Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6, вул. В’ячеслава Чорновола, 61,39 млн гривеньТОВ “Аврора Терм”
8Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5, вул. Крижанівського, 7635,5 тис. гривеньТОВ “Аврора Терм”
9Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 ім. Тараса Шевченка, вул. Павліченко, 22841,3 тыс. гривеньТОВ “Аврора Терм”
10Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов’янських мов, вул. Логінова, 28571,5 тис. гривеньТОВ “Аврора Терм”

Нагадаємо, індивідуальний тепловий пункт або ІТП – це комплекс автоматичних пристроїв, зазвичай розташований в підвальній частині будівлі і призначений для того, щоб приєднати внутрішньобудинкові системи теплоспоживання – опалення, гарячого водопостачання або вентиляції – до теплової мережі.

Одна з основних функцій ІТП – це автоматичне регулювання теплового потоку в залежності від поточної температури зовнішнього повітря. Тобто якщо на вулиці тепло, то регулятор теплового потоку в ІТП знижує температуру теплоносія, а якщо холодно – підвищує її.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Аврора Терм” зареєстроване в 2007 році. Статутний фонд – 40 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво трубопроводів. Засновник та керівник підприємства – Юрій Івко.

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “Автора Терм” отримало 891 підряд на 200,8 млн ​​гривень (без урахування нинішніх). Найбільший замовник – Управління житлово-комунального господарства Деснянської районної в Києві держадміністрації (дані Zакупівлі).

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors