Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > В Білій Церкві патрульні зняли з 9-го поверху даху балкону багатоповерхівки нетверезого молодика (відео)
В Білій Церкві патрульні зняли з 9-го поверху даху балкону багатоповерхівки нетверезого молодика (відео)
Четвер 25 Квітня, 2019

Близько 13-ї години по проспекту Князя Володимира громадяни помітили на даху балкону 9-го поверху чоловіка, який розпивав спиртні напої, голосно кричав, висловлювався нецензурно та намагався привернути до себе увагу.

Очевидці відразу ж зателефонували на лінію «102». На місці події патрульні виявили 22-річного парубка в стані сильного алкогольного сп’яніння. Охоронці порядку оцінили ситуацію і прийняли рішення зламати замок дверей горища багатоповерхівки. 

На свій страх, ризик і відповідальність сержант поліції вирішив затягнути даного громадяна через вікно горища до будинку. Протягом 10 хвилин злагодженої роботи патрульних – порушник громадського порядку вже знаходився на землі цілий і неушкоджений.

Чоловіка доставили до пункту надання медичної допомоги аби перевірити його на стан алкогольного сп’яніння. Результат показав ❗️2.01❗️ проміле алкоголю в крові. На громадянина склали адміністративні матеріали за ч.1 ст. 178 КУпАП (розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді).

Не будьте байдужими – якщо на ваших очах відбувається правопорушення – телефонуйте на лінію ⏪1️⃣0️⃣2️⃣⏩. 
Як могла закінчилась дана ситуація, якби не сміливість і оперативність наших патрульних невідомо.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors