Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Учнів 9-х та 11-х класів хочуть повернути до змішаної форми навчання – міністр
Учнів 9-х та 11-х класів хочуть повернути до змішаної форми навчання – міністр
Вівторок 19 Січня, 2021

Випускники шкіл повернуться до змішаної форми навчання після завершення локдауну в Україні. До повноцінного очного навчання повернуться в регіонах, де ситуація з захворюваністю буде контрольованою.

Про це у Telegram заявив міністр освіти Сергій Шкарлет.

«Після завершення посилених карантинних заходів, за сприятливої санітарно-епідемічної ситуації, учні випускних класів повернуться до змішаної форми навчання. В областях, де показники захворюваності COVID-19 будуть контрольованими, буду підіймати питання про повернення школярів 9-х та 11-х класів за парти», – розповів міністр.

“Повернення учнів випускних 9-х та 11-х класів до повноформатного навчання, на мою думку, є вкрай необхідним та важливим. 

Спілкуючись з учителями, я повсякчас чую про їхні перестороги з приводу відсутності очного спілкування з учнями. 

Не менше хвилюються батьки та самі школярі, яким протягом поточного навчального року довелося готуватися до ЗНО та ДПА переважно в дистанційній формі”, – зазначив Шкарлет.

Він також зазначив, що планується відновлення повноформатного або змішаного навчання для школярів інших класів.

Міністр розповів, що наразі МОН консультується з Міністром охорони здоров’я Максимом Степановим та Головним державним санітарним лікарем Віктором Ляшком. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors