Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > У загальноосвітніх навчальних закладах Білоцерківської МТГ відбулося Свято Останнього дзвоника
У загальноосвітніх навчальних закладах Білоцерківської МТГ відбулося Свято Останнього дзвоника
Понеділок 31 Травня, 2021

31 травня у загальноосвітніх навчальних закладах Білоцерківської міської територіальної громади відбулося Свято Останнього дзвоника.

Як повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади, цьогоріч святкові заходи проводяться лише для випускних класів, із дотриманням карантинних вимог та обмеженим доступом батьків.

Зі шкіл громади сьогодні випускається 1868 учнів 9 класу та 1149 – 11 класу. Приємно відзначити, що серед здобувачів базової загальної середньої освіти (9 клас) ми маємо 95 свідоцтв із відзнакою, а випускники 11 класів (повної загальної середньої освіти) на перспективу можуть отримати 31 золоту і 16 срібних медалей, котрі, безперечно, необхідно підтвердити успішними результатами ЗНО.

На решту учнівської дітвори чекають літні канікули, яскраві та сонячні дні, розваги та спілкування з друзями. Загалом літній відпочинок чекає на 21970 учнів закладів загальної середньої освіти громади.

Одним із багатьох навчальних закладів, які цього дня відправили у доросле життя своїх учнів, стала Білоцерківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20: майже 50 випускників 11 класів, та близько 80 дівчат та хлопців 9 класів.

Під час заходу директор школи Ольга Борисюк вручила грамоти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради кращим учням школи, які показали високий рівень знань під час різних конкурсів та олімпіад. Також вона побажала випускникам успішної здачі зовнішнього незалежного оцінювання та вступити у омріяний ВУЗ.

Вихованці закладу затанцювали свій випускний вальс, пролунав їх останній дзвінок і батьки востаннє відвели їх до школи – як 11 років тому вели їх вперше.

Бажаємо випускникам успіху у подальшому навчанні та освоєнні майбутніх професій, а школярам – відпочити, зміцнити своє здоров’я та з новими силами повернутися 1 вересня до рідної школи.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors