Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > У суботу в Білій Церкві запрацює центр масової вакцинації: адреса, графік роботи
У суботу в Білій Церкві запрацює центр масової вакцинації: адреса, графік роботи
П’ятниця 11 Червня, 2021

Щеплення зможуть отримати ті, хто записався до листа очікування вакцинації проти Covid-19.

У суботу, 12 червня, у Білій Церкві розпочне роботу центр масової вакцинації. Він працюватиме на вихідних, щоб всі охочі жителі мали змогу долучитись до кампанії з імунізації проти Covid-19.

Як повідомила пресслужба Білоцерківської міської територіальної громади, згідно розпорядження Тетяни Щербак, керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації  на території Київської області, спричиненої коронавірусом 2019-NCOV від 10 червня 2020 року за №21 у Білій Церкві буде розгорнено центр вакцинації. 

Він працюватиме 12-13 червня (субота–неділя) з 09:00 до 17:00

Центр знаходиметься за адресою вул. Героїв Небесної Сотні, 46 у приміщені ДЮСШ №1.

ВАЖЛИВО!

Щепитися можуть лише ті громадяни, які записалися у лист очікування через додаток «Дія» або  контакт-центр МОЗ (0 800 60 20 19).

У першу чергу вакцинуватимуть тих, хто попередньо запрошений на щеплення дзвінком, або повідомленням. У другу чергу тих, хто зареєструвався до листа очікування, але ще не отримав запрошення. Пріоритет надаватимуть людям похилого віку.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Можливості обирати вакцину – немає! Щеплення відбуватиметься  вакциною, яка є в наявності в Україні. Наразі це вакцина CoronaVac китайської компанії Sinovac Biotech.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors